• +90 324 238 21 66
  • aktur@akturltd.com
  • Akdeniz - Mersin / TÜRKİYE
  • Takip Ein :

AKTUR'A DAİR

Kaliteli ve hızlı hizmet anlayışıyla kısa sürede taşımacılık sektöründe önemli bir yere gelen şirketimiz, sektörde yoğun rekabet içinde dürüst ve güvenilir kaliteli hizmet vererek bu yarışta iyi ve başarılı olduğunu kanıtladı.

VİZYON

VİZYON

Yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla farklılıklar yaratarak sektöründe lider konumunda bir marka olmak.

MİSYON

MİSYON

Farklı çözümler sunarak, kalite odaklı hizmet anlayışıyla, müşterilerin güvenini kazanmak ve memnuniyetini sağlamak en büyük hedefimizdir.

YÖNETİM

YÖNETİM

AKTUR’a sahip olduğu dinamizmi kazandıran en büyük faktörlerden birisi olan katılımcı ve yatay yönetim şekli, her noktada belirgin şekilde hissedilmektedir.

AKTUR TARİHİ

1994 yılında kurulan ve 14 araçla başlayan firmamız şuan filosunda Euro 5 ve Euro 6 normlarına uygun 35 çekici,35 frigo firik-yarı römork,bulunan firmamız toplam 100.000 tonluk taşıma kapasitesi ile müşterilerine hizmet veriyor. Üretici kuruluşların ve ithalat ihracat yapan şirketlerin hızlı, güvenilir ve ekonomik servis beklentilerini dikkatle değerlendirerek,koşullara göre kendini yenilemek ve sektörde öncü bir misyon dinmek başlıca ilkelerimizdir. Bugün başta Avrupa’nın önde gelen ülkeleri olmak üzere , hemen hemen tüm bölgelere karayolu taşımacılığı yapıyoruz.

Hakkımızda
AKTUR
AKTUR LOGISTICS

AKTUR TANITIM VİDEOSU

img
Ülker
Hellman
DHL
Dachser
Sandoz
H.ESSERS